Forum naszego serwera
Proponuję zbudować arenę , na której odbywały by się zarówno walki gildii (jeżeli powstaną) jak i walki pojedynczych graczy.
Krótko opisze wam jak by taka arena (według mojego planu) wyglądała.
Przy wejściu wisiałby by dwa rankingi gildii i solowych wojowników , trochę dalej wchodziłoby się do , nie wiem jak to nazwać "rowu-okopu" biegnącego na około centrum areny czyli ringu. Ten "rów" oddzielałby również ring od trybun , aby walczący których za bardzo poniesie nie mogli zaatakować kibiców. Dookoła ringu znajdowały by się 4 trybuny , a wszystko to było by przykryte dachem (najlepiej ze złota - fajnie to wygląda) z pozostawionym otworem nad ringiem w taki sposób , aby światło słoneczne padało wyłącznie na niego , a reszta areny była pogrążona w ciemnościach.
Jeżeli pomysł zostanie zatwierdzony to mogę wziąć się za budowę areny od zaraz
Ostatnio edytowany przez macho1230 (2011-08-01 23:17:47)
Dzielenie ludzi na gildie to niezbyt dobry pomysł. Zaczną się kłócic i nap*edalac poza areną
Nie tylko piorunami możemy sie jescze bawić w ghasty:D
Proponuje aby w tej arenie odbywały się walki ludzików z gliny które są na modzie ClaySoldier http://www.minecraftforum.net/topic/495 … new-stuff/ tylko nie wiem czy go można wgrać na serwer. Co wy na to?
Modów nie da sie wgrywać na nasz serwer (bukkit) możemy wgrywać jedynie pluginy jeśli znajdziesz taki plugin na bukkita 1000 to ok
Nowy użytkownik
ej co do tego tematu gildie rzeczywiście odpadają ale solo bym sam chętnie powalczył A dla gladiatora - zwycięzcy jakieś nagrody... np. diamentowy miecz jako że dzielnie sie spisał
taki średniowieczny klimat
Jak ktos chce walczyc to pisac w grze bo ja tez chetnie powalcze